İBT WEB

Başkentte yağmur sonrası kartpostallık gökkuşağı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2022 - 20:09, Güncelleme: 28.08.2022 - 19:44 3362+ kez okundu.
 

Başkentte yağmur sonrası kartpostallık gökkuşağı

Başkentte yağmur sonrası kartpostallık gökkuşağı

Başkentte akşam saatlerinde etkili olan yağış sonrası gökkuşağı oluştu. Görüntülerde şehrin üstündeki gökkuşağı net bir şekilde görüntülenirken, kartpostallık görüntüler oluştu.Başkentte akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası gökyüzünde gökkuşağı oluştu. Ankara’da yağmurun ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti. Vatandaşlar ise o anı telefonlarına kaydetti.
Başkentte yağmur sonrası kartpostallık gökkuşağı
Başkentte akşam saatlerinde etkili olan yağış sonrası gökkuşağı oluştu. Görüntülerde şehrin üstündeki gökkuşağı net bir şekilde görüntülenirken, kartpostallık görüntüler oluştu.
Başkentte akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası gökyüzünde gökkuşağı oluştu. Ankara’da yağmurun ardından oluşan gökkuşağı görenleri mest etti. Vatandaşlar ise o anı telefonlarına kaydetti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.