İBT WEB

Batman Belediyesi atıklarla ekonomik kaynak sağlıyor

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:47, Güncelleme: 05.04.2022 - 11:25 1293+ kez okundu.
 

Batman Belediyesi atıklarla ekonomik kaynak sağlıyor

Batman Belediyesi atıklarla ekonomik kaynak sağlıyor

Batman Belediyesi, ekolojik dengeye zarar verenlere karşı başlattığı çalışmalarda mevzuatın gerekliliklerinin yerine getirilmesi için denetim ve kontrolleri gerçekleştirmeye devam ediyor.Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kirlilikle mücadele ve çevre duyarlılığını göstermeyen, çevreyi kirletenlere karşı yaptığı genel denetimlerde inşaat atıklarını çevreye bırakıp çirkin görüntü oluşumuna sebep olan kişilere cezai işlemi uyguluyor. Batman Belediyesi’nin gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına başlattığı çalışmalarda 2021 yılı içerisinde 87 bin 381 metreküp yıkım ve moloz atıkları için 98 bin 303 TL’yi belediye bütçesine kazandırdı. Batman’da yapımı devam eden kazı ve temel topraklarının bertaraf için 229 bin 838 metreküplük atıktan da 422 bin 901 TL belediye bütçesine dahil edildiği bildirildi.
Batman Belediyesi atıklarla ekonomik kaynak sağlıyor
Batman Belediyesi, ekolojik dengeye zarar verenlere karşı başlattığı çalışmalarda mevzuatın gerekliliklerinin yerine getirilmesi için denetim ve kontrolleri gerçekleştirmeye devam ediyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, kirlilikle mücadele ve çevre duyarlılığını göstermeyen, çevreyi kirletenlere karşı yaptığı genel denetimlerde inşaat atıklarını çevreye bırakıp çirkin görüntü oluşumuna sebep olan kişilere cezai işlemi uyguluyor. Batman Belediyesi’nin gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak adına başlattığı çalışmalarda 2021 yılı içerisinde 87 bin 381 metreküp yıkım ve moloz atıkları için 98 bin 303 TL’yi belediye bütçesine kazandırdı. Batman’da yapımı devam eden kazı ve temel topraklarının bertaraf için 229 bin 838 metreküplük atıktan da 422 bin 901 TL belediye bütçesine dahil edildiği bildirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.