İBT WEB

Batman Valisi Şahin külliyede incelemede bulundu

08.10.2020 - 11:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3400+ kez okundu.
 

Batman Valisi Şahin külliyede incelemede bulundu

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından yaptırılan Esentepe’deki külliye inşaatı ve seyir terası alanını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretleri esnasında Vali Şahin’e, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, İl Müftüsü Turgut Erhan ve Necat Nasıroğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu eşlik ederek, inşaat projesi ile bağlantı yolları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirmede bulunuldu.
Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından yaptırılan Esentepe’deki külliye inşaatı ve seyir terası alanını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Ziyaretleri esnasında Vali Şahin’e, Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Özkan, İl Müftüsü Turgut Erhan ve Necat Nasıroğlu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Nasıroğlu eşlik ederek, inşaat projesi ile bağlantı yolları hakkında yetkililer tarafından bilgilendirmede bulunuldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.