İBT WEB

Batman’dan Azerbaycan’a tam destek

08.10.2020 - 11:46, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 3038+ kez okundu.
 

Batman’dan Azerbaycan’a tam destek

Azerbaycan’ın Ermenistan’a karşı sürdürdüğü operasyonlara bir destek de Batman’dan geldi. Ermenistan’ın işgal ettiği Karabağ’daki topraklarını kurtarmak için operasyon başlatan Azerbaycan ordusuna geniş çaplı destek yağmaya devam ediyor. Azerbaycan’a bir destek de Batman Belediyesinden geldi. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in talimatıyla Batman kent merkezinin girişine dev Türk ve Azerbaycan bayrakları asılarak Azerbaycan ordusuna destek mesajı verildi.
Azerbaycan’ın Ermenistan’a karşı sürdürdüğü operasyonlara bir destek de Batman’dan geldi.
Ermenistan’ın işgal ettiği Karabağ’daki topraklarını kurtarmak için operasyon başlatan Azerbaycan ordusuna geniş çaplı destek yağmaya devam ediyor. Azerbaycan’a bir destek de Batman Belediyesinden geldi. Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in talimatıyla Batman kent merkezinin girişine dev Türk ve Azerbaycan bayrakları asılarak Azerbaycan ordusuna destek mesajı verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.