İBT WEB

Bayat’ta 3 ev ve 1 samanlık yandı

14.09.2020 - 11:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3197+ kez okundu.
 

Bayat’ta 3 ev ve 1 samanlık yandı

Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan yangında 3 ev ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi. Edinilen bilgilere göre, Sadık Ölmez’e ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler Ölmez’e ait samanlık ile Halim ve Hüseyin Önger’e ait evlere sıçradı. İhbar üzerine köye Bayat Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve köylülerin müdahale ettiği yangın bir süre kontrol altına alınarak söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında 3 ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Çorum’un Bayat ilçesine bağlı Çukuröz köyünde çıkan yangında 3 ev ve 1 samanlık kullanılamaz hale geldi.
Edinilen bilgilere göre, Sadık Ölmez’e ait evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Bir anda büyüyen alevler Ölmez’e ait samanlık ile Halim ve Hüseyin Önger’e ait evlere sıçradı. İhbar üzerine köye Bayat Belediyesi İtfaiye ekiplerinin yanı sıra 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ve köylülerin müdahale ettiği yangın bir süre kontrol altına alınarak söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangında 3 ev ve samanlık kullanılamaz hale geldi.
Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.