İBT WEB

Belçika kurdu köpeğe başarılı ameliyat yapıldı

13.06.2020 - 07:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2355+ kez okundu.
 

Belçika kurdu köpeğe başarılı ameliyat yapıldı

Hakkari’de alt dudağında travmaya bağlı derin bir yarık oluşan Belçika Kurdu köpek başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturuldu. Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi kliniğine getirilen güvenlik güçlerine ait alt dudağında travmaya bağlı derin bir yarık bulunan Belçika Kurdu köpek Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu tarafından hemen ameliyata alınan köpeğe başarılı bir ameliyat yapılarak müşahede altına alındı.
Hakkari’de alt dudağında travmaya bağlı derin bir yarık oluşan Belçika Kurdu köpek başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.
Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi kliniğine getirilen güvenlik güçlerine ait alt dudağında travmaya bağlı derin bir yarık bulunan Belçika Kurdu köpek Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Veteriner Hekimi Faysal Cindioğlu tarafından hemen ameliyata alınan köpeğe başarılı bir ameliyat yapılarak müşahede altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.