İBT WEB

BELEDİYE SPORCULARI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATIP DÖNDÜLER

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 20.09.2021 - 13:39, Güncelleme: 20.09.2021 - 13:39 1761+ kez okundu.
 

BELEDİYE SPORCULARI BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATIP DÖNDÜLER

İstanbul da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası na Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları damgasını vurdu

İstanbul'da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları damgasını vurdu. Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları katıldıkları turnuvada önemli bir başarıya imza attı. İstanbul'da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'nda boy gösteren sporcular, gençler kategorisinde 6 madalya kazandı. 1400 sporcunun yer aldığı turnuvada dereceye giren sporcular, 2022 yılında yapılacak Ümitler (U21) Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılma hakkı da elde etti. Tatamide rakipleriyle karşılaşan Enes Kaplan 55 kiloda birinci, 48 kiloda Selim Gür, 68 kiloda Cemil Tarık Altıngöz ve 44 kiloda Tuvanna Nazlı Kesgin, ikincilik madalyası kazanan isimler oldu. Aynı şampiyonada 52 kiloda Elif Sudem Dülger ve 48 kiloda Mehmet Efe Kaya'da üçüncülük madalyası kazandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, “6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'nda derece elde eden sporcularımızı kutluyoruz. Spora verdiğimiz desteğin karşılığını madalyalar ile almak mutluluk verici. Gençlerimizle beraber gelecek güzel günlere yelken açıyoruz. Emekleri için antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.  
İstanbul da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası na Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları damgasını vurdu

İstanbul'da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'na Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları damgasını vurdu. Samsun Büyükşehir Belediyesi sporcuları katıldıkları turnuvada önemli bir başarıya imza attı. İstanbul'da yapılan 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'nda boy gösteren sporcular, gençler kategorisinde 6 madalya kazandı. 1400 sporcunun yer aldığı turnuvada dereceye giren sporcular, 2022 yılında yapılacak Ümitler (U21) Avrupa Taekwondo Şampiyonası'na katılma hakkı da elde etti. Tatamide rakipleriyle karşılaşan Enes Kaplan 55 kiloda birinci, 48 kiloda Selim Gür, 68 kiloda Cemil Tarık Altıngöz ve 44 kiloda Tuvanna Nazlı Kesgin, ikincilik madalyası kazanan isimler oldu. Aynı şampiyonada 52 kiloda Elif Sudem Dülger ve 48 kiloda Mehmet Efe Kaya'da üçüncülük madalyası kazandı. Samsun Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş, “ 6.Dünya Taekwondo Başkanlık Kupası'nda derece elde eden sporcularımızı kutluyoruz. Spora verdiğimiz desteğin karşılığını madalyalar ile almak mutluluk verici. Gençlerimizle beraber gelecek güzel günlere yelken açıyoruz. Emekleri için antrenörlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.