İBT WEB

Belediye’nin vatandaşa kaliteli hizmeti sürüyor

18.06.2020 - 08:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2610+ kez okundu.
 

Belediye’nin vatandaşa kaliteli hizmeti sürüyor

Kilis Belediyesi tarafından bütün birimleriyle vatandaşa kaliteli hizmet götürmeye devam ediyor. Bark ve Bahçe Müdürlüğü tarafından parkların ve refüjlerin Sulama, temizlik ve peyzaj çalışmaları sürüyor. Kırılan, zarar gören bankların tamiratı yapılarak, eksik olan parklara konuluyor. Su İşleri Müdürlüğü tarafından İzzettin İyi gün Paşa ve Muallim Rıfat Bilge mahallelerinde sokak kanal arıza, Barış ve Karaali mahallelerinde ise sokak kanal bağlantı çalışmaları devam ediyor. Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kafaf Çeşmesi Sokakta bulunan belediyeye ait olan ev restore edilerek sosyal tesis yapılmak üzere çalışmalara başlandığını söyledi. Başkan Bulut, bizzat belediye çalışmalarının yürütüldüğü alanlarda denetlemelerde bulundu.
Kilis Belediyesi tarafından bütün birimleriyle vatandaşa kaliteli hizmet götürmeye devam ediyor.
Bark ve Bahçe Müdürlüğü tarafından parkların ve refüjlerin Sulama, temizlik ve peyzaj çalışmaları sürüyor. Kırılan, zarar gören bankların tamiratı yapılarak, eksik olan parklara konuluyor. Su İşleri Müdürlüğü tarafından İzzettin İyi gün Paşa ve Muallim Rıfat Bilge mahallelerinde sokak kanal arıza, Barış ve Karaali mahallelerinde ise sokak kanal bağlantı çalışmaları devam ediyor.
Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, Kafaf Çeşmesi Sokakta bulunan belediyeye ait olan ev restore edilerek sosyal tesis yapılmak üzere çalışmalara başlandığını söyledi. Başkan Bulut, bizzat belediye çalışmalarının yürütüldüğü alanlarda denetlemelerde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.