İBT WEB

belindeki dövme dikkat çekti

Magazin (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2021 - 11:31, Güncelleme: 25.03.2021 - 11:31 8496+ kez okundu.
 

belindeki dövme dikkat çekti

Instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçisi bulunan 43 yaşındaki oyuncu amuda kalkarak poz verdi

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen oyuncu Ceyda Düvenci, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçisi bulunan 43 yaşındaki oyuncu, amuda kalkarak poz verdi. KUR'AN-I KERİM'DEKİ HARFİ KAZITTI Belindeki dövmeyi göstererek Şems-i Tebrizi'nin "Düzenin bozulur, hayatım altüst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun, hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını" sözünü paylaşan Düvenci’nin dövmesinin şekli de dikkatlerden kaçmadı. Düvenci’nin Arap alfabesinin 27’nci harfi olan “Vav”ı beline kazıttığı görüldü. “VAV” NE DEMEK? Arap alfabesinin 27’nci harfi olan “Vav”, Kur'an-ı Kerim'de en sık karşılaşılan harflerden biridir. Bazen iki kelimeyi birbirine bağlayan bağlaç bazen de çözülemeyen büyük bir sır olarak kaldığı söylenir. Henüz doğmamış bir bebeğin anne rahmindeki hali olarak da belirtilir, ebced (geleneksel Arap alfabesinin eski sıralanışından ilk dört harfinin okunuşlarıyla türetilmiş bir sözcük) hesabındaki 6 sayısı olarak da…  
Instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçisi bulunan 43 yaşındaki oyuncu amuda kalkarak poz verdi

Uzun süredir ekranlarda olmayan ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen oyuncu Ceyda Düvenci, son paylaşımıyla adından söz ettirdi.

Instagram hesabında 2 milyondan fazla takipçisi bulunan 43 yaşındaki oyuncu, amuda kalkarak poz verdi.

KUR'AN-I KERİM'DEKİ HARFİ KAZITTI

Belindeki dövmeyi göstererek Şems-i Tebrizi'nin "Düzenin bozulur, hayatım altüst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun, hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını" sözünü paylaşan Düvenci’nin dövmesinin şekli de dikkatlerden kaçmadı.

Düvenci’nin Arap alfabesinin 27’nci harfi olan “Vav”ı beline kazıttığı görüldü.

“VAV” NE DEMEK?

Arap alfabesinin 27’nci harfi olan “Vav”, Kur'an-ı Kerim'de en sık karşılaşılan harflerden biridir. Bazen iki kelimeyi birbirine bağlayan bağlaç bazen de çözülemeyen büyük bir sır olarak kaldığı söylenir.

Henüz doğmamış bir bebeğin anne rahmindeki hali olarak da belirtilir, ebced (geleneksel Arap alfabesinin eski sıralanışından ilk dört harfinin okunuşlarıyla türetilmiş bir sözcük) hesabındaki 6 sayısı olarak da…

 

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.