İBT WEB

Beyaz perde köylerde açılıyor

Genel 25.07.2020 - 09:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2552+ kez okundu.
 

Beyaz perde köylerde açılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci sonrası köylere açık sinema götürüyor. Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalar sonrası açık sinema gösterimleri gerçekleştiriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘köy sineması’ faaliyetlerinin ilk durağı İznik’in Çakırca köyü oldu. Göl manzaralı alanda yapılan sinema gösterimine vatandaşlar ilgi gösterdi. Katılanlara patlamış mısır ve içecek ikram edildi. Vatandaşlarla birlikte açık havada sinema keyfini yaşayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, köy sinemasının bu süreç içerisinde yapılan hizmetlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu tür programların halka moral verdiğini belirten Yıldız, spordan kültüre, sanattan altyapıya kadar her alanda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ettiğini ifade etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi, pandemi süreci sonrası köylere açık sinema götürüyor.
Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde yaşanan kısıtlamalar sonrası açık sinema gösterimleri gerçekleştiriyor. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘köy sineması’ faaliyetlerinin ilk durağı İznik’in Çakırca köyü oldu. Göl manzaralı alanda yapılan sinema gösterimine vatandaşlar ilgi gösterdi. Katılanlara patlamış mısır ve içecek ikram edildi. Vatandaşlarla birlikte açık havada sinema keyfini yaşayan Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fethi Yıldız, köy sinemasının bu süreç içerisinde yapılan hizmetlerden bir tanesi olduğunu söyledi. Bu tür programların halka moral verdiğini belirten Yıldız, spordan kültüre, sanattan altyapıya kadar her alanda Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ettiğini ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.