İBT WEB

Beyaza bürünen Aydos Ormanı’ndan eşsiz görüntüler

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2022 - 19:44, Güncelleme: 19.03.2022 - 17:59 1871+ kez okundu.
 

Beyaza bürünen Aydos Ormanı’ndan eşsiz görüntüler

Beyaza bürünen Aydos Ormanı’ndan eşsiz görüntüler

Aydos Ormanı kar yağışıyla birlikte beyaza bürünürken, ortaya çıkan seyrine doyumsuz manzara dron ile havadan görüntülendi.İstanbul’da kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Anadolu Yakası’nın yüksek rakımlı noktalarından biri olan Aydos Ormanı, kar manzarası ile görenleri mest etti. Beyaza bürünen Aydos Ormanı’nda masalsı görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan, kartpostallık görüntülerin oluştuğu eşsiz manzara dron havadan ile görüntülendi.
Beyaza bürünen Aydos Ormanı’ndan eşsiz görüntüler
Aydos Ormanı kar yağışıyla birlikte beyaza bürünürken, ortaya çıkan seyrine doyumsuz manzara dron ile havadan görüntülendi.
İstanbul’da kar yağışı etkisini sürdürmeye devam ediyor. Anadolu Yakası’nın yüksek rakımlı noktalarından biri olan Aydos Ormanı, kar manzarası ile görenleri mest etti. Beyaza bürünen Aydos Ormanı’nda masalsı görüntüler ortaya çıktı. Öte yandan, kartpostallık görüntülerin oluştuğu eşsiz manzara dron havadan ile görüntülendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.