İBT WEB

Beypazarı Belediyesi piknik ve mesire alanlarını kirleten vatandaşları uyardı

23.07.2020 - 09:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2691+ kez okundu.
 

Beypazarı Belediyesi piknik ve mesire alanlarını kirleten vatandaşları uyardı

Beypazarı Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan piknik ve mesire alanlarına çöp atarak çevreyi kirleten vatandaşları uyardı. Belediye, sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak adına vatandaşları duyarlı olmaya davet etti. Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle hafta sonları vakit geçirmek için ilçedeki mesire alanlarına gelen vatandaşların çevreye attığı çöpleri temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye, yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşları çevreyi kirletmemeleri noktasında uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Hafta sonu vakit geçirmek için mesire alanlarına gelen bazı vatandaşlar maalesef ki alanlarda çöp konteynerleri olduğu halde etrafı fütursuzca ve saygısızca kirletiyorlar. Daha sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak adına bunu yapan şahısları duyarlı olmaya davet ediyoruz. Geleceğini düşünen herkes çevreyi temiz tutmalı ve korumalıdır. Beypazarı Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ancak burada vatandaşlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakacaksak, buna çevreyi koruyarak başlamalıyız" denildi.
Beypazarı Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında bulunan piknik ve mesire alanlarına çöp atarak çevreyi kirleten vatandaşları uyardı. Belediye, sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak adına vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Beypazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle hafta sonları vakit geçirmek için ilçedeki mesire alanlarına gelen vatandaşların çevreye attığı çöpleri temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye, yaptığı yazılı açıklama ile vatandaşları çevreyi kirletmemeleri noktasında uyardı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Hafta sonu vakit geçirmek için mesire alanlarına gelen bazı vatandaşlar maalesef ki alanlarda çöp konteynerleri olduğu halde etrafı fütursuzca ve saygısızca kirletiyorlar. Daha sağlıklı ve temiz bir çevre oluşturmak adına bunu yapan şahısları duyarlı olmaya davet ediyoruz. Geleceğini düşünen herkes çevreyi temiz tutmalı ve korumalıdır. Beypazarı Belediyesi olarak elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Ancak burada vatandaşlarımıza da büyük sorumluluklar düşüyor. Gelecek nesillere kalıcı bir miras bırakacaksak, buna çevreyi koruyarak başlamalıyız" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.