İBT WEB

Beypazarı Belediyesi’nden çiçek ve sebze fidesi üretimine destek

Genel 21.07.2020 - 09:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2300+ kez okundu.
 

Beypazarı Belediyesi’nden çiçek ve sebze fidesi üretimine destek

Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hafriyat çalışmaları tamamlanan 6 bin metrekarelik tam otomasyon çiçek ve sebze fidesi üretim serası kurulum çalışmalarına devam ediyor. Beypazarı Belediyesi, Örnek Meyve Bahçesi ve Sera Kompleksi içerisinde kurulacak olan 6 bin metrekarelik tam otomasyon sera sistemi ile sebze fidesi yetiştirmenin yanında Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından her mevsim kullanılabilecek salon bitkileri, mevsimlik çiçek ve peyzaj ürünleri de üretilecek.
Beypazarı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, hafriyat çalışmaları tamamlanan 6 bin metrekarelik tam otomasyon çiçek ve sebze fidesi üretim serası kurulum çalışmalarına devam ediyor.
Beypazarı Belediyesi, Örnek Meyve Bahçesi ve Sera Kompleksi içerisinde kurulacak olan 6 bin metrekarelik tam otomasyon sera sistemi ile sebze fidesi yetiştirmenin yanında Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından her mevsim kullanılabilecek salon bitkileri, mevsimlik çiçek ve peyzaj ürünleri de üretilecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.