İBT WEB

Bilecik’e 25 bin metrekarelik alana Millet Bahçesi yapılacak

Genel 26.09.2020 - 07:48, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4924+ kez okundu.
 

Bilecik’e 25 bin metrekarelik alana Millet Bahçesi yapılacak

Bilecik’te 25 bin metrekare alana yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Bilecik’te Cumhuriyet Meydanı, valilik ve adliye binası, defterdarlık binası ve askeri alanları kapsayacak 25 bin metrekare alana yapılması planlanan Millet Bahçesi, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Kamu binalarının en kısa sürede girişimde bulunularak Millet Bahçesi çalışmalarına önümüzdeki yıl başlanacağı öğrenildi.
Bilecik’te 25 bin metrekare alana yapılması planlanan Millet Bahçesi projesi Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.
Bilecik’te Cumhuriyet Meydanı, valilik ve adliye binası, defterdarlık binası ve askeri alanları kapsayacak 25 bin metrekare alana yapılması planlanan Millet Bahçesi, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. Kamu binalarının en kısa sürede girişimde bulunularak Millet Bahçesi çalışmalarına önümüzdeki yıl başlanacağı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.