İBT WEB

Bilecik’te çikolata yüklü tırın lastiği patlayınca yangın çıktı

22.05.2020 - 08:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2080+ kez okundu.
 

Bilecik’te çikolata yüklü tırın lastiği patlayınca yangın çıktı

Bilecik’te lastiği patlayan çikolata ve bisküvi yüklü tırda çıkan yangın büyümeden söndürüldü. Edinilen bilgilere göre, Bilecik istikametinden Bozüyük istikametine gitmekte olan çikolata ve bisküvi taşıyan İbrahim Mingan yönetimindeki 34 UM 3661 plakalı tırın dorse kısmındaki lastik, henüz bilinmeyen bir nedenle patlayarak alev aldı. Alevlerin sıçramasıyla yanmaya başlayan tır dorsesi, Bilecik itfaiye ekiplerinin anında müdahale etmesi sonuncuna kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucu tırın dorse bölümünde ve içinde hasar oluştu. Kazanın olduğu yerde Bilecik bölge trafik ekipleri yoldan geçen diğer araçların zarar görmemesi için geniş güvenlik tedbiri alarak trafiği tek şeritten sağladılar.
Bilecik’te lastiği patlayan çikolata ve bisküvi yüklü tırda çıkan yangın büyümeden söndürüldü.
Edinilen bilgilere göre, Bilecik istikametinden Bozüyük istikametine gitmekte olan çikolata ve bisküvi taşıyan İbrahim Mingan yönetimindeki 34 UM 3661 plakalı tırın dorse kısmındaki lastik, henüz bilinmeyen bir nedenle patlayarak alev aldı. Alevlerin sıçramasıyla yanmaya başlayan tır dorsesi, Bilecik itfaiye ekiplerinin anında müdahale etmesi sonuncuna kısa sürede söndürüldü. Yangın sonucu tırın dorse bölümünde ve içinde hasar oluştu. Kazanın olduğu yerde Bilecik bölge trafik ekipleri yoldan geçen diğer araçların zarar görmemesi için geniş güvenlik tedbiri alarak trafiği tek şeritten sağladılar.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.