İBT WEB

Bilecik’te İlköğretim Haftası kutlandı

15.09.2020 - 09:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4254+ kez okundu.
 

Bilecik’te İlköğretim Haftası kutlandı

Bilecik’te her yıl Eylül ayında kutlanan İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Çelik tarafından Atatürk Anıt’ına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalara İl Müdürü Çelik’in yanı sıra il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul kurum müdürleri katıldı.
Bilecik’te her yıl Eylül ayında kutlanan İlköğretim Haftası düzenlenen törenle kutlandı.
Cumhuriyet Meydanında düzenlenen tören, İl Milli Eğitim Müdürümüz Ramazan Çelik tarafından Atatürk Anıt’ına çelenk sunulmasıyla başladı. Ardında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlamalara İl Müdürü Çelik’in yanı sıra il milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri ve okul kurum müdürleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.