İBT WEB

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK İKİ CANI HAYATTAN ALDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.07.2021 - 08:52, Güncelleme: 10.07.2021 - 08:52 1688+ kez okundu.
 

BİR ANLIK DİKKATSİZLİK İKİ CANI HAYATTAN ALDI

Antalya da yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu biri kadın iki turist otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde akşam saat 23.30 sıralarında meyana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, alışveriş yaptıktan sonra otellerine dönmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu Maksym Marek Jasinskı ve Katarzyna Anna Hegerle'ye (24), Antalya'dan Alanya istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobil çarptı. 70 METRE SÜRÜKLENDİLER Aşırı hızlı olan otomobilin çarptığı iki turist çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenirken otomobil ise ancak 200 metre sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.  SORUŞTURMA BAŞLATILDI Yapılan kontrolde iki turistin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Antalya da yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu biri kadın iki turist otomobilin çarpması sonucu feci şekilde can verdi

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde akşam saat 23.30 sıralarında meyana gelen olayda, edinilen bilgiye göre, alışveriş yaptıktan sonra otellerine dönmek için yolun karşısına geçmeye çalışan Polonya uyruklu Maksym Marek Jasinskı ve Katarzyna Anna Hegerle'ye (24), Antalya'dan Alanya istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün ismi belirlenemeyen otomobil çarptı. 70 METRE SÜRÜKLENDİLER Aşırı hızlı olan otomobilin çarptığı iki turist çarpmanın etkisiyle yaklaşık 70 metre sürüklenirken otomobil ise ancak 200 metre sonra durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.  SORUŞTURMA BAŞLATILDI Yapılan kontrolde iki turistin de hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız bedenler  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.