İBT WEB

Bitlis Belediyesinde kaldırım ve çevre düzenlemesi

17.07.2020 - 06:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2849+ kez okundu.
 

Bitlis Belediyesinde kaldırım ve çevre düzenlemesi

Bitlis Belediyesi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kent merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Bitlis Belediyesi, mahallelerdeki hizmetlerini de eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bitlis Belediyesi, mahalle yollarına kilit parke taşı döşeme çalışması yaparak, mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak. Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi’nin bozulan yolları söküp yerine yeniden kilit parke taşı döşemesi yaptı. Atatürk Mahallesi’ndeki çalışmalarını sonlandırıldıktan sonra ekiplerin ara vermeden diğer mahalle ve sokaklarda da belirlenen program çerçevesinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam edileceği belirtildi.
Bitlis Belediyesi, kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor.
Kent merkezinde kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam eden Bitlis Belediyesi, mahallelerdeki hizmetlerini de eş zamanlı olarak sürdürüyor. Bitlis Belediyesi, mahalle yollarına kilit parke taşı döşeme çalışması yaparak, mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak.
Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Atatürk Mahallesi’nin bozulan yolları söküp yerine yeniden kilit parke taşı döşemesi yaptı. Atatürk Mahallesi’ndeki çalışmalarını sonlandırıldıktan sonra ekiplerin ara vermeden diğer mahalle ve sokaklarda da belirlenen program çerçevesinde yol ve kaldırım çalışmalarına devam edileceği belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.