İBT WEB

Bitlis’te 2 kilo 16 gram Metanfetamin ele geçirildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.04.2022 - 08:13, Güncelleme: 18.04.2022 - 02:09 1283+ kez okundu.
 

Bitlis’te 2 kilo 16 gram Metanfetamin ele geçirildi

Bitlis’te 2 kilo 16 gram Metanfetamin ele geçirildi

Bitlis Emniyet Müdürlüğü personelinin durdurdukları araç içinde yapmış olduğu aramada 2 kilo 16 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin müşterek çalışmaları kapsamında, durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 2 kilo 16 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili M.E. isimli şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Bitlis E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu madde imalatı, kaçakçılığı ve kullanımına karşı yürütülen kararlı mücadelemiz devam edecektir" denildi.
Bitlis’te 2 kilo 16 gram Metanfetamin ele geçirildi
Bitlis Emniyet Müdürlüğü personelinin durdurdukları araç içinde yapmış olduğu aramada 2 kilo 16 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada, "İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin müşterek çalışmaları kapsamında, durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada, 2 kilo 16 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş, olay ile ilgili M.E. isimli şüpheli çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak Bitlis E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir. Uyuşturucu madde imalatı, kaçakçılığı ve kullanımına karşı yürütülen kararlı mücadelemiz devam edecektir" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.