İBT WEB

Bitlis’te kargo kamyonu ile tır çarpıştı: 1 ağır yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.03.2022 - 19:45, Güncelleme: 19.03.2022 - 19:18 1726+ kez okundu.
 

Bitlis’te kargo kamyonu ile tır çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bitlis’te kargo kamyonu ile tır çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bitlis’te MNG kargo firmasına ait kamyonla tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.Kaza, Bitlis-Baykan karayolundaki Narlı Dere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle MNG kargo firmasına ait kamyonla tır yolda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır şarampole yuvarlanmaktan kıl payı kurtulurken kamyon şoförü araçta sıkışarak ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Afet ve Acil Durum Bitlis İl Müdürlüğü (AFAD) ile Bitlis Belediyesine ait itfaiye ekipleri kazaya müdahale ederek kamyon şoförünü sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan ve ismi öğrenilemeyen kamyon şoförü yapılan ilk müdahalenin ardından Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Bitlis’te kargo kamyonu ile tır çarpıştı: 1 ağır yaralı
Bitlis’te MNG kargo firmasına ait kamyonla tırın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Bitlis-Baykan karayolundaki Narlı Dere mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle MNG kargo firmasına ait kamyonla tır yolda çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır şarampole yuvarlanmaktan kıl payı kurtulurken kamyon şoförü araçta sıkışarak ağır yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Afet ve Acil Durum Bitlis İl Müdürlüğü (AFAD) ile Bitlis Belediyesine ait itfaiye ekipleri kazaya müdahale ederek kamyon şoförünü sıkıştığı yerden çıkardı. Ağır yaralanan ve ismi öğrenilemeyen kamyon şoförü yapılan ilk müdahalenin ardından Bitlis Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.