İBT WEB

Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 18:14, Güncelleme: 13.03.2022 - 16:29 1872+ kez okundu.
 

Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı

Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı

Bitlis’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Alınan bilgilere göre kaza, Bitlis-Siirt karayolu üzerindeki 8 Ağustos Tüneli’nde meydana geldi. Plakaları ve sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen tırlar bir birini sollamaya çalışırken çarpıştı. Çarpışmayla birlikte tırlar yolu kapatırken, arkadan gelen bir otomobil ise tırlardan birine çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Polis, sağlık ve AFAD ekiplerinin müdahale ettiği kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
Bitlis’te zincirleme kaza: 4 yaralı
Bitlis’te meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre kaza, Bitlis-Siirt karayolu üzerindeki 8 Ağustos Tüneli’nde meydana geldi. Plakaları ve sürücülerinin isimleri öğrenilemeyen tırlar bir birini sollamaya çalışırken çarpıştı. Çarpışmayla birlikte tırlar yolu kapatırken, arkadan gelen bir otomobil ise tırlardan birine çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Polis, sağlık ve AFAD ekiplerinin müdahale ettiği kazada yaralanan 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.