İBT WEB

Bolu’da, 80 bin liralık elektronik sigara tütün kartuşu yakalandı: 1 gözaltı

24.09.2020 - 10:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3273+ kez okundu.
 

Bolu’da, 80 bin liralık elektronik sigara tütün kartuşu yakalandı: 1 gözaltı

Bolu’da, polis ekiplerinin TEM Otoyolu’nda yaptıkları operasyonda piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak elektronik sigara tütün kartuşu ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan bir otomobilde kaçak elektronik sigara tütün kartuşu taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Şüpheli araç TEM Otoyolu üzerinde kurulan uygulama noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak elektronik sigara tütün kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Bolu’da, polis ekiplerinin TEM Otoyolu’nda yaptıkları operasyonda piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak elektronik sigara tütün kartuşu ile yakalanan 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, TEM Otoyolu’nda seyir halinde olan bir otomobilde kaçak elektronik sigara tütün kartuşu taşındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.
Şüpheli araç TEM Otoyolu üzerinde kurulan uygulama noktasında durduruldu. Araçta yapılan aramada piyasa değeri 80 bin lira olan kaçak elektronik sigara tütün kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan otomobil sürücüsü, ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.