İBT WEB

Bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenileniyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.04.2022 - 10:44, Güncelleme: 06.04.2022 - 09:48 1341+ kez okundu.
 

Bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenileniyor

Bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenileniyor

Erzincan’da havaların iyice ısınmasıyla birlikte bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenilenmeye başlandı.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin değişik noktalarında başladıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bazı kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşın hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor.
Bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenileniyor
Erzincan’da havaların iyice ısınmasıyla birlikte bozulan ve deforme olan parke taş yollar yenilenmeye başlandı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kentin değişik noktalarında başladıkları parke taşı bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Bazı kurumların yaptıkları kazı çalışmaları nedeniyle bozulan parke yolları tamir edilerek vatandaşın hizmetine sunan ekipler, ihtiyaç duyulan noktalarda yapılan tamirat çalışmalarında yerinden oynayan parke taşları zemin iyileştirmesi yapılarak yerlerine monte ediliyor. Kırılmış, parçalanmış kilit parke taşları ise yenileriyle değiştiriliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.