İBT WEB

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği’nden Rektör Beydemir’e ziyaret

02.09.2020 - 13:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4080+ kez okundu.
 

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği’nden Rektör Beydemir’e ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyetlerini yürüten Girişimciliği Destekleme Derneği üyeleri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyarette bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Salim Yaşar ve Mehmet Çoban’ın katıldığı ziyarette karşılıklı yapılabilecek işbirliği ve projeler görüşüldü. Rektör Beydemir, ziyaretlerinden dolayı Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği üyelerine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde faaliyetlerini yürüten Girişimciliği Destekleme Derneği üyeleri, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i ziyarette bulundu.
Yönetim Kurulu Başkanı Celali Yılmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri Salim Yaşar ve Mehmet Çoban’ın katıldığı ziyarette karşılıklı yapılabilecek işbirliği ve projeler görüşüldü. Rektör Beydemir, ziyaretlerinden dolayı Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği üyelerine teşekkür etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.