İBT WEB

Bozüyük’te erkekler okey turnuvası sona erdi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.03.2022 - 18:07, Güncelleme: 13.03.2022 - 15:40 1611+ kez okundu.
 

Bozüyük’te erkekler okey turnuvası sona erdi

Bozüyük’te erkekler okey turnuvası sona erdi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 144 kişinin katıldığı erkekler okey turnuvası sona erdi.Güneşspor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen okey turnuvasının kadın yarışmacılarının ödülleri geçtiğimiz hafta verilmişti. İlçe halkından gelen yoğun istek üzerine bu sefer de erkekler için okey turnuvası gerçekleştirildi. Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan turnuva sorumlusu Fatih Çürük, “144 kişinin katıldığı turnuvamız sona erdi. Bu turnuvanın oluşmasında destek sağlayıp sponsor olan esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. Süren turnuvamızda amacımız kaynaşmayı, tanışmayı sağlamak, kulübümüzün tanıtımını yapabilmek ve katılan yarışmacıların kulübümüzü gelip görme imkanını sağlamış oluyoruz. Bu turnuvaya sponsor olan katılan herkese teşekkür eder, birinci olan Ziya Kurt ve İlhan Özcan ile ikinci olan Sedat Uzun ve Ömer Arslan’ı tebrik ederiz” dedi.
Bozüyük’te erkekler okey turnuvası sona erdi
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 144 kişinin katıldığı erkekler okey turnuvası sona erdi.
Güneşspor Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen okey turnuvasının kadın yarışmacılarının ödülleri geçtiğimiz hafta verilmişti. İlçe halkından gelen yoğun istek üzerine bu sefer de erkekler için okey turnuvası gerçekleştirildi. Organizasyon hakkında açıklamalarda bulunan turnuva sorumlusu Fatih Çürük, “144 kişinin katıldığı turnuvamız sona erdi. Bu turnuvanın oluşmasında destek sağlayıp sponsor olan esnaflarımıza çok teşekkür ederiz. Süren turnuvamızda amacımız kaynaşmayı, tanışmayı sağlamak, kulübümüzün tanıtımını yapabilmek ve katılan yarışmacıların kulübümüzü gelip görme imkanını sağlamış oluyoruz. Bu turnuvaya sponsor olan katılan herkese teşekkür eder, birinci olan Ziya Kurt ve İlhan Özcan ile ikinci olan Sedat Uzun ve Ömer Arslan’ı tebrik ederiz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.