İBT WEB

Bozyazı’da çiftçilere uygulamalı bilgilendirme

10.08.2020 - 09:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3110+ kez okundu.
 

Bozyazı’da çiftçilere uygulamalı bilgilendirme

MERSİN (İHA) – Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Bozyazı ilçesinde çiftçilere, gübreleme, sulama ve zararlılar konusunda uygulamalı olarak bilgilendirme yapıldı. İl tarım ve Orman Müdürlüğü Bozyazı İlçe Müdürlüğü teknik personeli, ilçedeki ceviz bahçelerinde çeşit değiştirme işlemleri ve değişim sonuçlarının kontrollerini yaptı. Ayrıca, yüksek verim ve kaliteli ürün alabilmeleri, hastalık ve zararlar ile daha doğru mücadele yapabilmeleri için çiftçilerle meyve hastalık ve zararlıları ile mücadele konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Çiftçiler, meyvecilikte gübreleme ve sulama konularında da bilgilendirildi.
MERSİN (İHA) – Mersin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Bozyazı ilçesinde çiftçilere, gübreleme, sulama ve zararlılar konusunda uygulamalı olarak bilgilendirme yapıldı.
İl tarım ve Orman Müdürlüğü Bozyazı İlçe Müdürlüğü teknik personeli, ilçedeki ceviz bahçelerinde çeşit değiştirme işlemleri ve değişim sonuçlarının kontrollerini yaptı. Ayrıca, yüksek verim ve kaliteli ürün alabilmeleri, hastalık ve zararlar ile daha doğru mücadele yapabilmeleri için çiftçilerle meyve hastalık ve zararlıları ile mücadele konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Çiftçiler, meyvecilikte gübreleme ve sulama konularında da bilgilendirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.