İBT WEB

Bünyan Belediyesi Sümer Mahallesi’nde genel temizlik yaptı

Genel 18.08.2020 - 10:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2439+ kez okundu.
 

Bünyan Belediyesi Sümer Mahallesi’nde genel temizlik yaptı

Çevre temizliği çalışmalarını aralıksız sürdüren Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesinde ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi. Bünyan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan temizlik çalışmaları, Sümer mahallesinde devam etti. Ekipler cadde ve sokaklarda yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otları tırpan ve ot biçme makineleri ile biçerek temizledi. Başkan Altun, çalışmaların aralıksız süreceğini belirtirken, Mahalle Muhtarı Soner Kendir ve mahalle sakinleri de yapılan çalışma için Başkan Özkan Altun ve ekiplere teşekkür ettiler.
Çevre temizliği çalışmalarını aralıksız sürdüren Bünyan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Sümer Mahallesinde ot biçme ve temizlik çalışması gerçekleştirdi.
Bünyan Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri tarafından ilçe genelinde başlatılan temizlik çalışmaları, Sümer mahallesinde devam etti. Ekipler cadde ve sokaklarda yol kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan yabani otları tırpan ve ot biçme makineleri ile biçerek temizledi.
Başkan Altun, çalışmaların aralıksız süreceğini belirtirken, Mahalle Muhtarı Soner Kendir ve mahalle sakinleri de yapılan çalışma için Başkan Özkan Altun ve ekiplere teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.