İBT WEB

Burası Van değil, Sakarya’nın Geyve ilçesi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:42, Güncelleme: 05.04.2022 - 10:56 1306+ kez okundu.
 

Burası Van değil, Sakarya’nın Geyve ilçesi

Burası Van değil, Sakarya’nın Geyve ilçesi

Sakarya’nın Geyve ilçesinde bahar ayında kar kalınlığının 1 buçuk metreyi geçtiği yayla yolunu görenler şaşırıyor. Bazı vatandaşlar o anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.Bahar aylarına girilmesine rağmen Geyve ilçesi Kirpiyan Yaylası’nda kar kalınlığı yer yer 1 buçuk metreyi geçiyor. İlçe merkezinde bahar esintileri görünürken Kamışlı’dan Kirpiyan Yaylası’na giden RES yolundaki kar kalınlığı görenleri şaşırtıyor. Kar birikintilerini gören vatandaşlar ise o anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Burası Van değil, Sakarya’nın Geyve ilçesi
Sakarya’nın Geyve ilçesinde bahar ayında kar kalınlığının 1 buçuk metreyi geçtiği yayla yolunu görenler şaşırıyor. Bazı vatandaşlar o anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmiyor.
Bahar aylarına girilmesine rağmen Geyve ilçesi Kirpiyan Yaylası’nda kar kalınlığı yer yer 1 buçuk metreyi geçiyor. İlçe merkezinde bahar esintileri görünürken Kamışlı’dan Kirpiyan Yaylası’na giden RES yolundaki kar kalınlığı görenleri şaşırtıyor. Kar birikintilerini gören vatandaşlar ise o anları ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafı çektiriyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.