İBT WEB

Burhaniye’de inşaattan düşen işçi yaralandı

05.10.2020 - 09:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 2915+ kez okundu.
 

Burhaniye’de inşaattan düşen işçi yaralandı

Burhaniye ilçesinde inşaattan düşen işçi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Hacıahmet Mahallesi Borazan Sokaktaki 6 numaralı inşaatta kalıp çakmakta olan Fatih Yeniçeri, dengesini kaybederek inşaatın üçüncü katından yere düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiyenin yardımı ile inşaattan çıkarılan işçi ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine gönderildi. Tedavi altına alınan işçinin hayatî tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Burhaniye ilçesinde inşaattan düşen işçi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Hacıahmet Mahallesi Borazan Sokaktaki 6 numaralı inşaatta kalıp çakmakta olan Fatih Yeniçeri, dengesini kaybederek inşaatın üçüncü katından yere düştü. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine itfaiye ve ambulans sevk edildi. İtfaiyenin yardımı ile inşaattan çıkarılan işçi ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine gönderildi. Tedavi altına alınan işçinin hayatî tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.