İBT WEB

Büro Memur-Sen üyeleri Kızılay için seferber oldu

Genel 15.05.2020 - 09:50, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2805+ kez okundu.
 

Büro Memur-Sen üyeleri Kızılay için seferber oldu

Sen Düzce İl temsilciliği geçtiğimiz günlerde başlattığı kan bağışı kampanyasına bu sefer Büro Memur-Sen Düzce il temsilciliği destek verdi. Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın çağrısı sonrasında harekete geçen Memur-Sen, tüm Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlattı. Düzce’de de geçtiğimiz günlerde Şimdi Vefa zamanı adı ile başlatılan kampanyaya Büro Memur-Sen Düzce Şubesi’de destek verdi. Kampanyanın ikinci gününde Düzce’de bir çok üyesi ile kampanyaya katıldıklarını belirten Şube Başkanı Mahmut Gazi Yılmaz: “ Şimdi vefa zamanı diyoruz. Kızılayımıza kan bağışımızı burada gelen arkadaşlarımız ile devam ettiriyoruz. İnşallah Düzce Memur-Sen olarak yaklaşık 2 bin 500 ünite kan bağışında bulunacağız” dedi.
Sen Düzce İl temsilciliği geçtiğimiz günlerde başlattığı kan bağışı kampanyasına bu sefer Büro Memur-Sen Düzce il temsilciliği destek verdi.
Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık’ın çağrısı sonrasında harekete geçen Memur-Sen, tüm Türkiye genelinde kan bağışı kampanyası başlattı. Düzce’de de geçtiğimiz günlerde Şimdi Vefa zamanı adı ile başlatılan kampanyaya Büro Memur-Sen Düzce Şubesi’de destek verdi. Kampanyanın ikinci gününde Düzce’de bir çok üyesi ile kampanyaya katıldıklarını belirten Şube Başkanı Mahmut Gazi Yılmaz: “ Şimdi vefa zamanı diyoruz. Kızılayımıza kan bağışımızı burada gelen arkadaşlarımız ile devam ettiriyoruz. İnşallah Düzce Memur-Sen olarak yaklaşık 2 bin 500 ünite kan bağışında bulunacağız” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.