İBT WEB

Bursa'da ölü bir yunus daha sahile vurdu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.03.2022 - 19:01, Güncelleme: 27.03.2022 - 19:01 1890+ kez okundu.
 

Bursa'da ölü bir yunus daha sahile vurdu

Bursa'da ölü bir yunus daha sahile vurdu

Kazım BULUT/GEMLİK (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Mudanya ilçesi Eğerce Mahallesi sahiline geçen hafta vuran ölü 2 yunusun ardından; Gemlik ilçesi Gemsaz sahiline de 1 ölü yunus daha vurdu.  Gemlik ilçesi Hisar Mahallesi Gemsaz sahilinde bugün yürüyüş yapanlar, bir yunusla karşılaştı. Boğaz kısmından yara aldığı görülen yunusun ölmüş olduğu fark edilince, Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, yunusu sahilden kaldırdı. Geçtiğimiz hafta da Mudanya ilçesi Eğerce Mahallesi sahiline, ölü 2 yunus vurmuştu. Geçen yıl da aynı sahilde 8 ölü yunus bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri yunusların ölü halde karaya vurduğunu belirtirken, yunusların vücutlarındaki yaraların, öldükten sonra balık ya da martılar tarafından parçalanması sonucu olduğu değerlendiriliyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bursa'da ölü bir yunus daha sahile vurdu

Kazım BULUT/GEMLİK (Bursa), (DHA)-BURSA’nın Mudanya ilçesi Eğerce Mahallesi sahiline geçen hafta vuran ölü 2 yunusun ardından; Gemlik ilçesi Gemsaz sahiline de 1 ölü yunus daha vurdu. 
Gemlik ilçesi Hisar Mahallesi Gemsaz sahilinde bugün yürüyüş yapanlar, bir yunusla karşılaştı. Boğaz kısmından yara aldığı görülen yunusun ölmüş olduğu fark edilince, Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verildi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, yunusu sahilden kaldırdı.
Geçtiğimiz hafta da Mudanya ilçesi Eğerce Mahallesi sahiline, ölü 2 yunus vurmuştu. Geçen yıl da aynı sahilde 8 ölü yunus bulunmuştu. Konuyla ilgili açıklama yapan İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri yunusların ölü halde karaya vurduğunu belirtirken, yunusların vücutlarındaki yaraların, öldükten sonra balık ya da martılar tarafından parçalanması sonucu olduğu değerlendiriliyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.