İBT WEB

Bursa’da sahur vakti ev alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2022 - 11:46, Güncelleme: 05.04.2022 - 11:05 1258+ kez okundu.
 

Bursa’da sahur vakti ev alev alev yandı

Bursa’da sahur vakti ev alev alev yandı

Bursa’da sahur vakti bir ev alevlere teslim oldu. Evde bulunan aile canını zor kurtarırken, mahalle sakinleri sokağa döküldü. .Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin her tarafını sararken evde bulunan aile canını zor kurtararak dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipler yaklaşık yarım saat müdahalenin ardından yangın tamamen kontrol altına alındı. Bu anlar cep telefon kamerasına yansıdı.
Bursa’da sahur vakti ev alev alev yandı
Bursa’da sahur vakti bir ev alevlere teslim oldu. Evde bulunan aile canını zor kurtarırken, mahalle sakinleri sokağa döküldü. .
Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir evde henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler evin her tarafını sararken evde bulunan aile canını zor kurtararak dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipler yaklaşık yarım saat müdahalenin ardından yangın tamamen kontrol altına alındı. Bu anlar cep telefon kamerasına yansıdı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.