İBT WEB

Bursaspor’da Kubilay Kanatsızkuş sözleşmesini feshetti

Siyaset 24.09.2020 - 18:34, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3372+ kez okundu.
 

Bursaspor’da Kubilay Kanatsızkuş sözleşmesini feshetti

Bursaspor, Kubilay Kanatsızkuş ile yollarını ayırdı. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da beklenen ayrılık gerçekleşti. Yeşil-beyazlı formayı giymek istemediğini yönetime ve teknik direktör Mustafa Er’e ileten, 17 Eylül’de de alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih etme hakkı kazanan Kubilay, mukavelesini resmen feshetti. TFF’nin resmi sitesinde de yayınlanan fesih sonrası genç forvetle Bursaspor’un yolları resmen ayrılmış oldu. Bursaspor’da 94 maçta forma giyen Kubilay Kanatsızkuş, 18 gol attı.
Bursaspor, Kubilay Kanatsızkuş ile yollarını ayırdı.
TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da beklenen ayrılık gerçekleşti. Yeşil-beyazlı formayı giymek istemediğini yönetime ve teknik direktör Mustafa Er’e ileten, 17 Eylül’de de alacaklarına karşılık sözleşmesini fesih etme hakkı kazanan Kubilay, mukavelesini resmen feshetti.
TFF’nin resmi sitesinde de yayınlanan fesih sonrası genç forvetle Bursaspor’un yolları resmen ayrılmış oldu.
Bursaspor’da 94 maçta forma giyen Kubilay Kanatsızkuş, 18 gol attı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.