İBT WEB

Bursasporlu futbolculara izin verildi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:29, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:13 911+ kez okundu.
 

Bursasporlu futbolculara izin verildi

Bursasporlu futbolculara izin verildi

Somaspor’a 3-1 mağlup olan Bursaspor’da oyunculara bugün izin verildi. Yeşil-beyazlılarda Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla startı verecek.TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında Somaspor’a 3-1 mağlup olan Bursaspor’da oyunculara izin verildi. Her mağlubiyet sonrası aralıksız izin kullanan oyuncuların bu geleneği devam etti. Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetimindeki yeşil-beyazlı oyuncular, yarın yapacağı antrenmanla 19. haftada oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına startı verecek. Bursaspor-Nazilli Belediyespor müsabakası Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.
Bursasporlu futbolculara izin verildi
Somaspor’a 3-1 mağlup olan Bursaspor’da oyunculara bugün izin verildi. Yeşil-beyazlılarda Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla startı verecek.
TFF 2. Lig Beyaz Grup 18. haftasında Somaspor’a 3-1 mağlup olan Bursaspor’da oyunculara izin verildi. Her mağlubiyet sonrası aralıksız izin kullanan oyuncuların bu geleneği devam etti. Teknik Direktör İsmail Ertekin yönetimindeki yeşil-beyazlı oyuncular, yarın yapacağı antrenmanla 19. haftada oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı hazırlıklarına startı verecek. Bursaspor-Nazilli Belediyespor müsabakası Pazar günü saat 14.00’te başlayacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.