İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.05.2021 - 11:26, Güncelleme: 18.05.2021 - 11:26 1752+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR   Malatya Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamalarından istifade ederek, pandemi nedeniyle temizlik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Covid-19 virüsü salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesitemizlik ve hijyenebüyük önem veriyor.Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye bağlı Kışla Caddesi’nde bulunan kapalı ve açık otopark alanında gerekli temizlik ve bakım çalışmalarını gerçekleştirerek güzel bir görünüme kavuşturdu. Ayrıca yapılan temizlik ve yıkama çalışması ile birlikte hem açık otoparkta hemde kapalı otoparkta park çizgileri yeniden düzenlenerek,park alanları daha kontrollü bir hale getirildi. Yapılan çalışmalarla birlikte tam kapanma sonrasında kademeli normalleşme dönemi içerisinde oluşacak yoğunluk öncesinde gerekli tedbirler ilgili birimler tarafından alındı. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OTOPARK ALANLARINDA DA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamalarından istifade ederek, pandemi nedeniyle temizlik hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Covid-19 virüsü salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesitemizlik ve hijyenebüyük önem veriyor.Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür AŞ’ye bağlı Kışla Caddesi’nde bulunan kapalı ve açık otopark alanında gerekli temizlik ve bakım çalışmalarını gerçekleştirerek güzel bir görünüme kavuşturdu.

Ayrıca yapılan temizlik ve yıkama çalışması ile birlikte hem açık otoparkta hemde kapalı otoparkta park çizgileri yeniden düzenlenerek,park alanları daha kontrollü bir hale getirildi. Yapılan çalışmalarla birlikte tam kapanma sonrasında kademeli normalleşme dönemi içerisinde oluşacak yoğunluk öncesinde gerekli tedbirler ilgili birimler tarafından alındı. 

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.