İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAYSERİLİLER KARIN KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARDI

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.12.2021 - 10:59, Güncelleme: 24.12.2021 - 10:59 1633+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAYSERİLİLER KARIN KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARDI

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAYSERİLİLER KARIN KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde 7 noktada gece, gündüz demeden karla mücadelesine devam ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkezde Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçelerde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, toplam 128 araç ve 291 personel ile karla mücadelesini sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 24 saat çalışma esasına göre karla mücadelesine aralıksız devam ederken, dün etkisini gösteren kar yağışı sonrası, ekipler ana arter, cadde ve sokaklarda kar temizleme ile tuzlama çalışmaları yaptı. Ekipler, kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının açık olması için gece-gündüz mücadele ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı. Gençlerin ve çocukların Cumhuriyet Meydanı’nda kartopu mücadelesi renkli görüntüler oluşturdu.
BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞTI KAYSERİLİLER KARIN KEYFİNİ DOYASIYA ÇIKARDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkez ve ilçelerde 7 noktada gece, gündüz demeden karla mücadelesine devam ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, merkezde Fen İşleri Daire Başkanlığı, ilçelerde Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı karla mücadele ekipleri, toplam 128 araç ve 291 personel ile karla mücadelesini sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 24 saat çalışma esasına göre karla mücadelesine aralıksız devam ederken, dün etkisini gösteren kar yağışı sonrası, ekipler ana arter, cadde ve sokaklarda kar temizleme ile tuzlama çalışmaları yaptı.

Ekipler, kar yağışının toplumun günlük yaşantılarına yönelik olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının açık olması için gece-gündüz mücadele ederken, Kayserililer de yağan kar yağışı ile birlikte karın keyfini doyasıya çıkardı. Gençlerin ve çocukların Cumhuriyet Meydanı’nda kartopu mücadelesi renkli görüntüler oluşturdu.

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.