İBT WEB

BÜYÜKŞEHİR DEN 28 KASIM DA 13 ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 18.11.2021 - 13:14, Güncelleme: 18.11.2021 - 13:14 1280+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR DEN 28 KASIM DA 13 ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU

BÜYÜKŞEHİR DEN 28 KASIM DA 13 ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 28 Kasım 2021’de gerçekleştireceği 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na sayılı günler kaldı. www.tarsusmaratonu.com adresi üzerinden alınan başvurular devam ediyor. Atletler, yarı maratonda 21 kilometrelik parkurda yarışırken, vatandaşlar ise 5 kilometrelik halk koşusuna katılabilecek. Başkan Seçer, 3 yıl aranın ardından gerçekleştirilecek olan Tarsus Yarı Maratonu’nun kente renk katacağını söyleyerek, “28 Kasım’da 21 kilometre yarı maraton ve 5 kilometrelik halk koşusuna bütün yurttaşlarımızı şimdiden davet etmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde 28 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na sayılı günler kaldı. Yarı Maratona www.tarsusmaratonu.com adresinden başvurular alınmaya devam ediyor. Başkan Seçer, Mersinlileri Tarsus Yarı Maratonu’na davet etti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Amatör Spor Kulüpleri’ne Destek Töreni’nde Mersinlileri Tarsus’ta yapılacak olan Yarı Maratona davet etmişti. Maratonun uzun süredir yapılamayan önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “3 yıldır yapamadığımız Tarsus Yarı Maratonu’nu 28 Kasım’da gerçekleştireceğiz. Bu da kentimize bir renk katacak. Pandeminin ardından bu tip etkinlikler halkımız tarafından da rağbet görüyor. Çünkü insanlar bu etkinliklere uzak kaldı. 28 Kasım’da 21 kilometre yarı maraton ve 5 kilometrelik halk koşusuna bütün yurttaşlarımızı şimdiden davet etmek istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Tarsus Şehir Stadyumu’ndan başlayacak 26 Kasım saat 14.00’e kadar kayıtların devam ettiği ve 2 kategoriden oluşan maratonda atletler 21 kilometrelik parkurda yarışacak. Vatandaşlar ise 5 kilometrelik halk koşusuna katılarak, maraton heyecanına ortak olabilecek. Tarsus Şehir Stadyumu yanından başlayacak maraton öncesi 27 Kasım’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yanında bir fuar düzenlenecek. Fuarda müzik ve dans gösterileri eşliğinde sporculara kit çantaları teslim edilecek. Vatandaşlara ise fuarda çeşitli ikramlar yapılacak. Dereceye girecek 88 kişiye 250 TL’den 15 bin TL’ye kadar çeşitli tutarlarda para ödülleri verilecek. Maratonun web sitesi üzerinden başvuru formunu dolduran atletler, 50 TL katılım ücretiyle birlikte 26 Kasım’a kadar kayıtlarını da yapabilecek.
BÜYÜKŞEHİR DEN 28 KASIM DA 13 ULUSLARARASI TARSUS YARI MARATONU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 28 Kasım 2021’de gerçekleştireceği 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na sayılı günler kaldı. www.tarsusmaratonu.com adresi üzerinden alınan başvurular devam ediyor. Atletler, yarı maratonda 21 kilometrelik parkurda yarışırken, vatandaşlar ise 5 kilometrelik halk koşusuna katılabilecek.

Başkan Seçer, 3 yıl aranın ardından gerçekleştirilecek olan Tarsus Yarı Maratonu’nun kente renk katacağını söyleyerek,

“28 Kasım’da 21 kilometre yarı maraton ve 5 kilometrelik halk koşusuna bütün yurttaşlarımızı şimdiden davet etmek istiyorum”

ifadelerini kullanmıştı.
Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi koordinesinde 28 Kasım’da gerçekleştirilecek olan 13. Uluslararası Tarsus Yarı Maratonu’na sayılı günler kaldı. Yarı Maratona www.tarsusmaratonu.com adresinden başvurular alınmaya devam ediyor.

Başkan Seçer, Mersinlileri Tarsus Yarı Maratonu’na davet etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Amatör Spor Kulüpleri’ne Destek Töreni’nde Mersinlileri Tarsus’ta yapılacak olan Yarı Maratona davet etmişti. Maratonun uzun süredir yapılamayan önemli bir etkinlik olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer,

“3 yıldır yapamadığımız Tarsus Yarı Maratonu’nu 28 Kasım’da gerçekleştireceğiz. Bu da kentimize bir renk katacak. Pandeminin ardından bu tip etkinlikler halkımız tarafından da rağbet görüyor. Çünkü insanlar bu etkinliklere uzak kaldı. 28 Kasım’da 21 kilometre yarı maraton ve 5 kilometrelik halk koşusuna bütün yurttaşlarımızı şimdiden davet etmek istiyorum”

ifadelerini kullanmıştı.

Tarsus Şehir Stadyumu’ndan başlayacak

26 Kasım saat 14.00’e kadar kayıtların devam ettiği ve 2 kategoriden oluşan maratonda atletler 21 kilometrelik parkurda yarışacak. Vatandaşlar ise 5 kilometrelik halk koşusuna katılarak, maraton heyecanına ortak olabilecek. Tarsus Şehir Stadyumu yanından başlayacak maraton öncesi 27 Kasım’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yanında bir fuar düzenlenecek. Fuarda müzik ve dans gösterileri eşliğinde sporculara kit çantaları teslim edilecek. Vatandaşlara ise fuarda çeşitli ikramlar yapılacak.

Dereceye girecek 88 kişiye 250 TL’den 15 bin TL’ye kadar çeşitli tutarlarda para ödülleri verilecek. Maratonun web sitesi üzerinden başvuru formunu dolduran atletler, 50 TL katılım ücretiyle birlikte 26 Kasım’a kadar kayıtlarını da yapabilecek.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.