İBT WEB

Büyükşehir den altyapı atağı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.05.2022 - 09:12, Güncelleme: 13.05.2022 - 09:12 1941+ kez okundu.
 

Büyükşehir den altyapı atağı

Büyükşehir den altyapı atağı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ aracılığıyla 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bursa’nın daha yaşanabilir şehir olması için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. BUSKİ marifetiyle şehrin tamamında altyapının iyileştirilmesi için projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları kapsamında Karacabey ilçesindeki Çavuşköy ve Danişment, Mustafakemalpaşa ilçesindeki Dallıca, Ayaz, Keltaş ve Doğanalan mahallelerinin eskiyen alt yapı hatlarını yeniliyor. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çavuşköy, Danişment, Dallıca, Ayaz ve Doğanalan mahallelerinde kanalizasyon hattı imalatlarının tamamlandığını söyledi. Keltaş Mahallesi’nde kanal, Danişmentte ise içme suyu çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Sağlıklı şehirler ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebilir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da çok büyük yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Bölgenin güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapı hamleleriyle hem bölgenin altyapı sorunlarını gidermeyi hem de kayıp kaçak oranlarını ciddi ölçüde azaltmayı planlıyoruz” dedi.
Büyükşehir den altyapı atağı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin BUSKİ aracılığıyla 17 ilçede yaptığı altyapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Bursa’nın daha yaşanabilir şehir olması için gece gündüz demeden mesai harcayan Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçenin tamamında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. BUSKİ marifetiyle şehrin tamamında altyapının iyileştirilmesi için projelerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları kapsamında Karacabey ilçesindeki Çavuşköy ve Danişment, Mustafakemalpaşa ilçesindeki Dallıca, Ayaz, Keltaş ve Doğanalan mahallelerinin eskiyen alt yapı hatlarını yeniliyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Çavuşköy, Danişment, Dallıca, Ayaz ve Doğanalan mahallelerinde kanalizasyon hattı imalatlarının tamamlandığını söyledi. Keltaş Mahallesi’nde kanal, Danişmentte ise içme suyu çalışmalarında sona gelindiğini ifade eden Başkan Aktaş, “Sağlıklı şehirler ancak güçlü altyapı üzerine inşa edilebilir. Çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Karacabey ve Mustafakemalpaşa'da çok büyük yatırımları bir bir hayata geçiriyoruz. Bölgenin güçlü bir altyapıya kavuşması için yoğun çaba harcıyoruz. Altyapı hamleleriyle hem bölgenin altyapı sorunlarını gidermeyi hem de kayıp kaçak oranlarını ciddi ölçüde azaltmayı planlıyoruz” dedi.

Bursa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.