İBT WEB

Büyükşehir’ den özel halk otobüslerine sıkı denetim

Genel 07.05.2020 - 09:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2583+ kez okundu.
 

Büyükşehir’ den özel halk otobüslerine sıkı denetim

Şanlıurfa’da merkez ve ilçelerde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsleri zabıta ekiplerince denetlendi. Korona virüsü tedbirleri kapsamında Şanlıurfa’da birçok noktada denetimler sürdüren ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı Özel Halk otobüslerinde oturum düzeni ve vatandaşların maske kullanımı ile ilgili denetimler rutin olarak yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki güvenlik kameraları ile uzaktan izleme yaparken kurallara uymayan araçlar için sahadaki ekiplere bilgilendirme yapılıyor. Bunun üzerine kurallara uymayan araçları durduran ekipler ise, gerekli cezai işlemleri uyguluyor.
Şanlıurfa’da merkez ve ilçelerde toplu taşıma hizmeti veren özel halk otobüsleri zabıta ekiplerince denetlendi.
Korona virüsü tedbirleri kapsamında Şanlıurfa’da birçok noktada denetimler sürdüren ekipler, vatandaşların sıklıkla kullandığı Özel Halk otobüslerinde oturum düzeni ve vatandaşların maske kullanımı ile ilgili denetimler rutin olarak yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarındaki güvenlik kameraları ile uzaktan izleme yaparken kurallara uymayan araçlar için sahadaki ekiplere bilgilendirme yapılıyor. Bunun üzerine kurallara uymayan araçları durduran ekipler ise, gerekli cezai işlemleri uyguluyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.