İBT WEB

Büyükşehir ve MASKİ Projeleri DSİ de Görüşüldü

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.02.2022 - 15:35, Güncelleme: 10.02.2022 - 15:35 2255+ kez okundu.
 

Büyükşehir ve MASKİ Projeleri DSİ de Görüşüldü

Büyükşehir ve MASKİ Projeleri DSİ de Görüşüldü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar’ı makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.   Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde uygulamaya alınacak projelerin belirli konular açısından uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirildi. DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar’ın makamında gerçekleşen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ünsel Gökçe ile teknik ekipler katıldı. Toplantıda 2022 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kente kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  
Büyükşehir ve MASKİ Projeleri DSİ de Görüşüldü


Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar’ı makamında ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından il genelinde uygulamaya alınacak projelerin belirli konular açısından uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla DSİ 2. Bölge Müdürlüğü’nde bir toplantı gerçekleştirildi. DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar’ın makamında gerçekleşen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Ünsel Gökçe ile teknik ekipler katıldı. Toplantıda 2022 yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından kente kazandırılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.