İBT WEB

Büyükşehir Yunusemreli Muhtarların Taleplerini Dinledi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 10.03.2022 - 11:09, Güncelleme: 10.03.2022 - 11:09 1612+ kez okundu.
 

Büyükşehir Yunusemreli Muhtarların Taleplerini Dinledi

Büyükşehir Yunusemreli Muhtarların Taleplerini Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip, Emlakdere Mahallesi Muhtarı Osman Yeşilçayır ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Reis Eren’i ziyaret ederek, muhtarların talepleri ile ilgili istişarelerde bulundu.   İl genelinde muhtarları ziyaret ederek, talebe konu alanları inceleyen ve görüş alışverişinde bulunan Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip, Emlakdere Mahallesi Muhtarı Osman Yeşilçayır ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Reis Eren’i ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.  
Büyükşehir Yunusemreli Muhtarların Taleplerini Dinledi


Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip, Emlakdere Mahallesi Muhtarı Osman Yeşilçayır ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Reis Eren’i ziyaret ederek, muhtarların talepleri ile ilgili istişarelerde bulundu.
 
İl genelinde muhtarları ziyaret ederek, talebe konu alanları inceleyen ve görüş alışverişinde bulunan Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, bu kapsamda Yunusemre ilçesine bağlı Gürle Mahallesi Muhtarı İsmail Garip, Emlakdere Mahallesi Muhtarı Osman Yeşilçayır ve Kayapınar Mahallesi Muhtarı Reis Eren’i ziyaret etti. Ziyarette mahalle muhtarlarının mahalleleri ile ilgili talepleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.