İBT WEB

Çalınan motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2022 - 08:50, Güncelleme: 27.05.2022 - 08:24 1349+ kez okundu.
 

Çalınan motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi

Çalınan motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi

Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde çalınan motosiklet jandarma ekiplerince bulunarak sahibine teslime edildi.Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalınan motosikletin bulunması için çalışma başlattı. Motosikletin çalındığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, motosikleti çalan şahısların S.K. ile K.Y. olduğunu belirledi. Yapılan fiziki takibin ardından adresleri belirlenen şüpheliler İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından yapılan baskınla gözaltına alındı.Çalınan motosiklet ise sahibine teslim edildi.Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Çalınan motosiklet bulunarak sahibine teslim edildi
Osmaniye’nin Hasanbeyli ilçesinde çalınan motosiklet jandarma ekiplerince bulunarak sahibine teslime edildi.
Edinilen bilgiye göre, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalınan motosikletin bulunması için çalışma başlattı. Motosikletin çalındığı bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, motosikleti çalan şahısların S.K. ile K.Y. olduğunu belirledi. Yapılan fiziki takibin ardından adresleri belirlenen şüpheliler İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından yapılan baskınla gözaltına alındı.
Çalınan motosiklet ise sahibine teslim edildi.
Şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.