İBT WEB

Camiler köşe bucak temizleniyor

Genel 25.08.2020 - 07:26, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2316+ kez okundu.
 

Camiler köşe bucak temizleniyor

Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor. Camiler belirlenen program dahilinde belediye ekipleri tarafından mihraptan minbere camlardan duvarlara olmak üzere köşe bucak temizleniyor. Yapılan temizlik çalışmalarıyla camiler daha da güzelleşiyor. Cemaat ferah ve nezih bir ortamda ibadetlerini yapıyor. Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "’Temizlik imandandır’ anlayışıyla halkımızın daha temiz daha ferah bir şekilde ibadetlerini yapmaları adına temizlik çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek" dedi.
Beypazarı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışmalarına devam ediyor.
Camiler belirlenen program dahilinde belediye ekipleri tarafından mihraptan minbere camlardan duvarlara olmak üzere köşe bucak temizleniyor.
Yapılan temizlik çalışmalarıyla camiler daha da güzelleşiyor. Cemaat ferah ve nezih bir ortamda ibadetlerini yapıyor.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "’Temizlik imandandır’ anlayışıyla halkımızın daha temiz daha ferah bir şekilde ibadetlerini yapmaları adına temizlik çalışmalarımız düzenli olarak devam edecek" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.