İBT WEB

Canik'te Haşereye Geçit Yok

Sağlık 19.07.2023 - 12:18, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:18 3220+ kez okundu.
 

Canik'te Haşereye Geçit Yok

Canik Belediyesi, yaz aylarında artan haşerelere karşı ilçenin dört bir köşesini ilaçlıyor. Canik Belediyesi, yaz aylarında artan haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Vatandaşların yaz aylarında herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına belirlenen program dâhilinde ilçedeki tüm mahalleleri sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı dip köşe ilaçlayan ekipler, büyük bir özveriyle gerçekleştirmeye devam ettiği ilaçlama çalışmalarıyla haşerelerin halk sağlığını tehdit etmesine müsaade etmiyor.   Canik Köşe Bucak İlaçlanıyor Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında vatandaşların herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerle koordineli bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Canik’teki tüm mahallelerde sıkı bir şekilde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarıyla haşereye geçit vermiyor.   “Vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız” Vatandaşların yaz aylarında artan haşereler karşısında herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına ilçe genlinde ilaçlama çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin her noktasında titizlikle gerçekleştirmeye devam ettiğimiz ilaçlama çalışmalarıyla yaz aylarında artış gösteren haşerelerin vatandaşlarımızın sağlığı açısından bir tehdit unsuru olmasının önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanlarını, caddelerimizi, sokaklarımızı, bilhassa ailelerimizin ve çocuklarımızın birlikte vakit geçirdiği parklarımızı özenle ilaçlıyoruz. Sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı etkin mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız” ifadelerini kullandı.   Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Canik Belediyesi, yaz aylarında artan haşerelere karşı ilçenin dört bir köşesini ilaçlıyor.

Canik Belediyesi, yaz aylarında artan haşerelere karşı ilçe genelinde ilaçlama çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Vatandaşların yaz aylarında herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına belirlenen program dâhilinde ilçedeki tüm mahalleleri sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı dip köşe ilaçlayan ekipler, büyük bir özveriyle gerçekleştirmeye devam ettiği ilaçlama çalışmalarıyla haşerelerin halk sağlığını tehdit etmesine müsaade etmiyor.

 

Canik Köşe Bucak İlaçlanıyor

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında vatandaşların herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına ilçe genelinde ilaçlama çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekiplerle koordineli bir şekilde ilaçlama çalışmalarını sürdüren Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Canik’teki tüm mahallelerde sıkı bir şekilde gerçekleştirdiği ilaçlama çalışmalarıyla haşereye geçit vermiyor.

 

“Vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız”

Vatandaşların yaz aylarında artan haşereler karşısında herhangi bir sağlık problemi yaşamaması adına ilçe genlinde ilaçlama çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemizin her noktasında titizlikle gerçekleştirmeye devam ettiğimiz ilaçlama çalışmalarıyla yaz aylarında artış gösteren haşerelerin vatandaşlarımızın sağlığı açısından bir tehdit unsuru olmasının önüne geçiyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı ortak yaşam alanlarını, caddelerimizi, sokaklarımızı, bilhassa ailelerimizin ve çocuklarımızın birlikte vakit geçirdiği parklarımızı özenle ilaçlıyoruz. Sivrisinek, karasinek ve larvalara karşı etkin mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın sağlığı için sahadayız” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.