İBT WEB

Caretta Carettaya fotoğraf eziyeti

Genel 06.07.2020 - 13:06, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2421+ kez okundu.
 

Caretta Carettaya fotoğraf eziyeti

Antalya’nın Alanya ilçesinde nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağasının fotoğraf çektirilmek için bilinçsiz bir şekilde havaya kaldırılması ve kaplumbağanın da çırpınışları bir başka vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı. Görüntüler, akşam saatlerinde Alanya açıklarında bir vatandaş tarafından kaydedildi. Sosyal medyada da yayınlanan görüntülerde, kalabalık bir turun bulunduğu teknenin kıyıya yanaştığı, denizde yüzen 2 kişinin de nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağasını fotoğraf çektirmek için tutarak havaya kaldırdığı, kaplumbağanın ise can havliyle çırpındığı görülüyor. Görüntüyü çeken vatandaşların , “Çok yazık” dediği, tekne içinde bulunan vatandaşların da o anları kayda aldığı gözlendi.
Antalya’nın Alanya ilçesinde nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağasının fotoğraf çektirilmek için bilinçsiz bir şekilde havaya kaldırılması ve kaplumbağanın da çırpınışları bir başka vatandaşın cep telefon kamerasına yansıdı.
Görüntüler, akşam saatlerinde Alanya açıklarında bir vatandaş tarafından kaydedildi. Sosyal medyada da yayınlanan görüntülerde, kalabalık bir turun bulunduğu teknenin kıyıya yanaştığı, denizde yüzen 2 kişinin de nesli tükenmekte olan caretta caretta kaplumbağasını fotoğraf çektirmek için tutarak havaya kaldırdığı, kaplumbağanın ise can havliyle çırpındığı görülüyor.
Görüntüyü çeken vatandaşların , “Çok yazık” dediği, tekne içinde bulunan vatandaşların da o anları kayda aldığı gözlendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.