İBT WEB

Çarıkballı dan MASKİ ye Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 17.06.2021 - 16:44, Güncelleme: 17.06.2021 - 16:44 1609+ kez okundu.
 

Çarıkballı dan MASKİ ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay Kula ilçesine bağlı Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş u makamında ağırladı

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kula ilçesi Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş’u ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanı Göksel Topçu ve Muhtar Azası Mustafa Çankaya da bulundu. “MASKİ Mahallemizin su sorununa neşter vurdu” Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş, “Çarıkballı Mahallemiz büyük bir mahalle. Geçmişte su sorunu çok yaşıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallemizde gerçekleştirdiği içme suyu sondaj ve içme suyu terfi hattı çalışmaları ile su sorunumuzu çözdü. Her zaman desteklerini bizden esirgemeyen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür ediyorum” dedi.    “Hizmet ve yatırımlarımız ile Manisa gelişiyor” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, 17 ilçeye sürekli proje ürettiklerini ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde hizmet ve yatırımlar ile Manisa’nın geliştiğini dile getirdi.       
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay Kula ilçesine bağlı Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş u makamında ağırladı


Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Kula ilçesi Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş’u ağırladı. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Dairesi Başkanı Göksel Topçu ve Muhtar Azası Mustafa Çankaya da bulundu. “ MASKİ Mahallemizin su sorununa neşter vurdu” Çarıkballı Mahalle Muhtarı Muammer Akkuş, “Çarıkballı Mahallemiz büyük bir mahalle. Geçmişte su sorunu çok yaşıyorduk. MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallemizde gerçekleştirdiği içme suyu sondaj ve içme suyu terfi hattı çalışmaları ile su sorunumuzu çözdü. Her zaman desteklerini bizden esirgemeyen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e ve MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’a teşekkür ediyorum” dedi.    “Hizmet ve yatırımlarımız ile Manisa gelişiyor” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, 17 ilçeye sürekli proje ürettiklerini ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün liderliğinde hizmet ve yatırımlar ile Manisa’nın geliştiğini dile getirdi. 
 
 
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.