İBT WEB

CarrefourSA’dan halka arabalı açık hava sineması etkinliği

Genel 16.06.2020 - 09:12, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2788+ kez okundu.
 

CarrefourSA’dan halka arabalı açık hava sineması etkinliği

CarrefourSA’nın ücretsiz olarak düzenlediği arabalı açık hava sinema etkinliğinin 2’ncisi 18 Haziran akşamı saat 20.30’da Kozyatağı Carrefour AVM’nin otoparkında gerçekleşecek. CarrefourSA, ücretsiz olarak düzenlediği arabalı açık hava sinema etkinliğinin 2’ncisini Kozyatağı Carrefour AVM’nin otoparkında gerçekleştiriyor, sinema keyfini açıkhavada devam ettiriyor. 18 Haziran akşamı saat 20.30’da düzenlenecek etkinlikte başrollerinde Demet Akbağ, Ata Demirer ve Gonca Vuslateri’nin rol aldığı Hedefim Sensin filmi izlenecek.
CarrefourSA’nın ücretsiz olarak düzenlediği arabalı açık hava sinema etkinliğinin 2’ncisi 18 Haziran akşamı saat 20.30’da Kozyatağı Carrefour AVM’nin otoparkında gerçekleşecek.
CarrefourSA, ücretsiz olarak düzenlediği arabalı açık hava sinema etkinliğinin 2’ncisini Kozyatağı Carrefour AVM’nin otoparkında gerçekleştiriyor, sinema keyfini açıkhavada devam ettiriyor.
18 Haziran akşamı saat 20.30’da düzenlenecek etkinlikte başrollerinde Demet Akbağ, Ata Demirer ve Gonca Vuslateri’nin rol aldığı Hedefim Sensin filmi izlenecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.