İBT WEB

Çatak’ta kafes avcılığı yapan 1 kişi jandarmaya takıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 11:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:39 2492+ kez okundu.
 

Çatak’ta kafes avcılığı yapan 1 kişi jandarmaya takıldı

Çatak’ta kafes avcılığı yapan 1 kişi jandarmaya takıldı

Van’ın Çatak ilçesinde kafes avcılığı yapan 1 kişi, avladığı 10 kınalı keklikle birlikte jandarmaya takıldı.Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Şube Müdürlüğü ekipleri, Çatak İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Çatak Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile birlikte kaçak avcılara yönelik arazide ortaklaşa arazide ortak çalışma yaptı. Yapılan faaliyet sırasında kafes avcılığı yaptığı tespit edilen 1 şahıs hakkında tutanak düzenlenirken, 10 Kınalı Kekliğe, kafes ve tuzaklama malzemelerine el konuldu. Şahıs hakkında idari para cezası ve tazminat kararı alınacak.Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Şube Müdürlüğü ekipleri, Çatak Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı personeline destekleri için çok teşekkür ettiler.
Çatak’ta kafes avcılığı yapan 1 kişi jandarmaya takıldı
Van’ın Çatak ilçesinde kafes avcılığı yapan 1 kişi, avladığı 10 kınalı keklikle birlikte jandarmaya takıldı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Şube Müdürlüğü ekipleri, Çatak İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Çatak Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı personeli ile birlikte kaçak avcılara yönelik arazide ortaklaşa arazide ortak çalışma yaptı. Yapılan faaliyet sırasında kafes avcılığı yaptığı tespit edilen 1 şahıs hakkında tutanak düzenlenirken, 10 Kınalı Kekliğe, kafes ve tuzaklama malzemelerine el konuldu. Şahıs hakkında idari para cezası ve tazminat kararı alınacak.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Van Şube Müdürlüğü ekipleri, Çatak Narlı Jandarma Karakol Komutanlığı personeline destekleri için çok teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.