İBT WEB

Çavuşoğlu nda Bir Kilometrelik Dere Temizliği Yapıldı

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 06.07.2021 - 18:03, Güncelleme: 06.07.2021 - 18:03 1730+ kez okundu.
 

Çavuşoğlu nda Bir Kilometrelik Dere Temizliği Yapıldı

Çavuşoğlu nda Bir Kilometrelik Dere Temizliği Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde tarım arazilerinin yanından geçen derede bir kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle su akışı sağlıklı bir hale getirildi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanabilecek taşkınlara önlem almak için dere temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde bulunan derede bir kilometre temizlik çalışmasını tamamladı. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle birlikte suyun akışı sağlıklı bir hale geldi. Dere eskisinden çok daha iyi duruma geldi Mahalle Muhtarı Fahri Sağır, “Tarım arazilerinden geçen deremizde biriken çöpler ve uzayan otları MASKİ ekipleri temizledi. Deremiz eskisinden çok daha iyi bir duruma geldi. Derede uzayan otlar yüzünden özellikle yağışlı havalarda sıkıntılar yaşıyorduk. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.
Çavuşoğlu nda Bir Kilometrelik Dere Temizliği Yapıldı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde tarım arazilerinin yanından geçen derede bir kilometrelik temizlik çalışmasını tamamladı. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle su akışı sağlıklı bir hale getirildi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaşanabilecek taşkınlara önlem almak için dere temizlik çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şehzadeler ilçesine bağlı Çavuşoğlu mahallesinde bulunan derede bir kilometre temizlik çalışmasını tamamladı. Derede biriken çöpler ve uzayan otların temizlenmesiyle birlikte suyun akışı sağlıklı bir hale geldi.

Dere eskisinden çok daha iyi duruma geldi

Mahalle Muhtarı Fahri Sağır, “Tarım arazilerinden geçen deremizde biriken çöpler ve uzayan otları MASKİ ekipleri temizledi. Deremiz eskisinden çok daha iyi bir duruma geldi. Derede uzayan otlar yüzünden özellikle yağışlı havalarda sıkıntılar yaşıyorduk. Allah emeği geçenlerden razı olsun. Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkürlerimi iletiyorum” açıklamasında bulundu.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.