İBT WEB

Çayırova Belediyesi Şehitlik Parkını yeniledi

Genel 03.07.2020 - 11:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3169+ kez okundu.
 

Çayırova Belediyesi Şehitlik Parkını yeniledi

Çayırova Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Parkı’nı yenileyerek, modern bir görünüme kavuşturdu. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yeni ve modern parklar yapılması yönündeki talimatı doğrultusunda çalışmalar yapan Park Bahçeler Müdürlüğü, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Parkı’nda yenileme çalışmasını tamamladı. Bin 600 metrekare alanı bulunan parkta ekipler, çalışmalarını tamamlayarak, yürüyüş yolu, aydınlatma, rulo çim, otomatik sulama ve oyun grubu kazandırdı. Çalışmalar kapsamında yenilenen park yeni bir görünüme kavuştu.
Çayırova Belediyesi, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Parkı’nı yenileyerek, modern bir görünüme kavuşturdu.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yeni ve modern parklar yapılması yönündeki talimatı doğrultusunda çalışmalar yapan Park Bahçeler Müdürlüğü, Özgürlük Mahallesi’nde bulunan Şehitlik Parkı’nda yenileme çalışmasını tamamladı. Bin 600 metrekare alanı bulunan parkta ekipler, çalışmalarını tamamlayarak, yürüyüş yolu, aydınlatma, rulo çim, otomatik sulama ve oyun grubu kazandırdı.
Çalışmalar kapsamında yenilenen park yeni bir görünüme kavuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.